Primers passos per la integració

Opció 1.- Si encara no disposes del servei:

Si estàs interessat en fer servir el servei e-NOTUM des d’una aplicació pròpia, el que has de fer és:

• Emplenar la sol•licitud d’alta al servei, indicant que vols accedir al servei mitjançant serveis web i completant l’annex d’integració, amb les dades següents:
    • IP des de la qual l’aplicació consumirà el servei.
    • Clau pública del Certificat Digital d’Aplicació (CDA) que identificarà l’aplicació.
  • L’equip de suport a la integració contactarà amb la persona de contacte indicada per facilitar-li la informació i documentació necessària per tal que pugui començar a desenvolupar la vostra integració amb el servei e-NOTUM.
  • Realització de les proves d’integració a l’entorn de preproducció.
  • Configuració de l’entorn de producció. Si has finalitzat el procés d’alta al servei, pots realitzar peticions a producció.

Opció 2.- Si ja disposes del servei per l’ús mitjançant les pantalles de marca blanca, però vols integrar-ho amb programari propi:

Podràs sol·licitar-nos la integració annexant el Formulari de sol·licitud d’integració (degudament emplenat i signat digitalment, en format PDF) al formulari contacte de suport a la integració. Un cop fet, ens posarem en contacte amb la persona de contacta indicada per informar-li dels passos a seguir posteriorment i requerirem la informació que ens calgui per poder continuar amb els treballs d’integració.