El servei e-NOTUM permet la recollida automatitzada de notificacions del portal de ciutadania. Aquesta recollida es pot realitzar via API.

Aquesta API va dirigida a tant a destinataris que reben moltes notificacions com a les plataformes de recollida de notificacions de tercers que automatitzen la recollida periòdica de les notificacions de múltiples destinataris.

L’API de recollida de notificacions és una API de tipus REST amb missatges en format JSON. L’autenticació dels usuaris es farà via autenticació mútua de certificats i es podrà operar en nom d’un altre destinatari de les notificacions a través de les representacions donades d’alta a Representa o amb un certificat de representant.

Consulta la informació de la mateixa en el següent enllaç: https://consorciaoc.github.io/eNotum/portalCiutadania/

Per poder accedir al servei, cal que et donis d'alta omplint i signant el següent document:

i enviant-lo a través del formulari de suport a integradors.